Vandaag moesten we thuis tegen GHV. Alle meiden wilden voor de winst gaan. We weten hoe deze tegenstander speelt en welke speelsters we zeker niet moeten laten schieten. Wat hebben de meiden weer ontzettend hard geknokt om de punten in Rijen te houden. Met een mooi doelpunt van Pleun die vorige week haar eerste doelpunt maakten en de smaak te pakken heeft want vandaag wist ze weer het doel te vinden. Ook Stephi wist te scoren met vooraf een hele mooie actie. En wat hebben we in dit team een scorend vermogen onder vele meiden want ook Fenne, Tara, Kim, Zoe, Simone en Sanne wisten weer goed het net te vinden.  Anniko jou doelpunt komt ook nog wel. Goed gespeeld hoor. En wat zijn we trots op Lotte die wederom al weken achter elkaar klasse staat te keepen! Nog maar zo kort in de goal maar zo fanatiek!

Meiden jullie coaches zijn enorm trots op jullie! Volgende week moeten we helaas zonder Lotte Tara en Pleun naar Novitas.