Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


R.H.V.'ers en de Handbalselectie


CLINIC BIJ R.H.V. VAN BRABANTSE SELECTIE GROOT SUCCES !Afgelopen zaterdag organiseerde de handbalvereniging RHV samen met de Brabantse selectie een handbal clinic. Het werd een geweldige sportdag. De C- jeugd van RHV kreeg een intensieve en leerzame training gegeven door de trainers van de Brabantse selectie. Onder toeziend oog van de eigen RHV club trainers en coaches werd met veel enthousiasme en plezier de training door de RHV jeugd afgewerkt.
Hans de Rooij, hoofdtrainer van de Brabantse selectie “De RHV meisjes en jongens hebben het goed gedaan. Met normaal 1 uur trainen per week is zo’n intensieve training van 1 uur best een opgave. Maar iedereen heeft het goed volgehouden en geoefend met een aantal basisprincipes van het spel. Bewegen, doelgerichtheid en de basis van de werptechniek ...en de verdediging. En niet onbelangrijk het plezier in het trainen. Allemaal dik geslaagd en hopen dat de clinic bij kan dragen aan een blijvende prikkel voor de club.”

Na deze training werd de hal vrijgemaakt voor de Brabantse selectie. Deze meisjes met de leeftijd van 10 tot 13 jaar zijn volop in training voor het Nederlands kampioenschap voor regioteams welke op 11 mei a.s. in Amsterdam wordt gespeeld. Het was voor vele toeschouwers een genot om naar te kijken. De gedrevenheid van de meisjes gekoppeld aan handbaltalent was mooi om te zien.

De dag werd afgesloten met twee oefenwedstrijden van de B jeugd van RHV tegen de beide selectieteams van Brabant. Het werden twee gelijk opgaande wedstrijden waarin de RHV teams lieten zien mee te kunnen met het niveau van de tegenstander. Het publiek was niet voor niets naar de sporthal gekomen en zagen twee mooie en spannende handbal wedstrijden.

Hans de Rooij:”De vereniging RHV kan trots zijn op zo’n mooie en grote groep B jeugd. Het niveau heeft mij echt verrast. De meisjes spelen goed handbal en waren een prima tegenstander voor de Brabantse selectie”.

Tot slot RHV voorzitter Johan Kamp: ”Ik ben een tevreden voorzitter. Mede dankzij de inzet van veel RHV vrijwilligers is het een topdag geworden voor onze jeugdleden. Op naar het volgende evenement, want in het pinksterweekend komt de Duitse vereniging HV Gerolstein op bezoek en dan gaan we er ook weer mooie handbaldagen van maken”.

Klik hier voor meer foto's van de Clinic Brabantse selectie 27-04-2013
Met dank aan Eef Bal.   |    copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |