Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Sponsors R.H.V.

Hieronder onze sponsors die we vanzelfsprekend hartelijk danken voor hun steun.


Kin Machinebouw Rijen BV is een modern en uitstekend geoutilleerd familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1908, toen grootvader Kin als zelfstandig gevestigde “Bekwaam Hoefsmid” in zijn levensonderhoud ging voorzien. Na vele jaren voor met name de looierij industrie gewerkt te hebben, werd begin jaren ’70 begonnen met eigen engineering en “Speciaal Machinebouw”. Onder leiding van de huidige eigenaar Bernard Kin, en met goed gemotiveerde werknemers ontwikkelde het bedrijf zich steeds verder en bouwde het een zeer brede en trouwe klantenkring op uit praktisch alle markten van de productie industrie.
Website

De Polder is de fietshandel van Rijen.
Adresgegevens:
Past.Gillisstraat 28
5121 CE Rijen
Tel: 0161 - 223523
Fax: 0161 - 223523
Website

Snoeren Transport is sinds 1972 gevestigd in Rijen, een uitstekende locatie.
85% van de vaste klanten is gelegen binnen een straal van 10 kilometer. Rijen ligt midden in zogenoemde “logistieke banaan” van Nederland. Dankzij onze locatie in Rijen zitten wij hier dus middenin en zijn we in staat de goederen van onze klanten in een snelle tijd bij hun klanten te leveren. Ook gezien ons werkgebied nl. Nederland, Belgie en Noord Frankrijk is Rijen een centraal middelpunt.
Website

Wouters Transport BV verzorgt al 50 jaar de expeditie en transport van diverse goederen.
Het bedrijf werkt hierbij duurzaam samen met een breed en vast netwerk van transporteurs op het gebied van heen- en retour vrachten.
Website

Autobedrijf Reijnders uit Rijen bestaat al ruim 30 jaar en is opgericht door Geert Reijnders. Het bedrijf is in 1990 overgenomen door zijn zoon Twan Reijnders.Ons bedrijf is in vele merken thuis. Wij bieden u een ruime keuze in occasions en wij kunnen u ook nieuwe auto’s leveren. Tevens stelt ons bedrijf hoge eisen aan service en klantvriendelijkheid.
Website

Klik op het Logo hiernaast om U aan te melden als sponsor van R.H.V.
U komt dan op de mailpagina terecht, hier vult U in bij "verstuur naar"
Public Relations.
Onze Sponsorcommissie neemt dan zo snel mogelijk contact met U op.

Vivante Van Lisdonk is een complete woonwinkel met in het assortiment Gordijnen, Tapijt, Vinyl, Zonwering, Parket. Daarnaast is de helft van de winkel gereserveerd voor slapen. Gerenomeerde merken staan daar tentoongesteld. Nl. Pullman, Norma en Nolte. De zaak is een moderne winkel vol met ideeen op slaapgebied en woongenot.

Sportcafé Rijen en het Sportcomplex Tropical zijn 365 dagen per jaar de ontmoetingsplaatsen van vele sporters, supporters en recreanten in Rijen. Ongeveer twaalf sportverenigingen zijn er thuis, met ruim 2000 leden die dagelijks komen sporten. Mannen, vrouwen, senioren, jeugdleden en recreanten; zwemmen, trainen en spelen er hun wedstrijden in de Sporthal en bezoeken het gezellige Sportcafé.

Brouwers Assurantiën bestaat sinds 1950. Als oudste assurantiekantoor van Gilze-Rijen hebben we in de loop der jaren een schat aan ervaring opgebouwd. Die kennis willen we graag met u delen, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken op het gebied van:
verzekeringen - hypotheken - financieringen - pensioenen - employee benefits

Wat kan Autohuis Rijen U bieden?
Autohuis Rijen verkoopt nieuwe en gebruikte auto's. Voor elke type auto kunt U hier terecht. In de showroom kunt U het huidige aanbod van auto's zien.
De vakbekwame monteurs van Autohuis Rijen onderhouden en repareren uw auto. Jarenlange ervaring en een groot klantenbestand staan ervoor garant dat uw auto in goede handen is.

U vindt onze winkel in de Doelstraat 11 te Dongen
Van Delft Sport is zeer goed bereikbaar en ligt centraal tussen de steden Breda, Tilburg, Oosterhout en Gilze-Rijen.

Klik op het Logo hiernaast om U aan te melden als sponsor van R.H.V.
U komt dan op de mailpagina terecht, hier vult U in bij "verstuur naar"
Public Relations.
Onze Sponsorcommissie neemt dan zo snel mogelijk contact met U op.

Seku Plastics is opgericht op 1 oktober 1987 te Rijen. De eerste (verkoop) locatie was aan de Tuinstraat te Rijen.
De belangrijkste startactiviteit was het bekleden van gevels en boeiboorden met kunststof schroten. Maar ook plafonds in woonkamers en douches behoorden tot de werkzaamheden. Al snel werden de werkzaamheden uitgebreid met het leveren en monteren van kozijnen, kunststof voornamelijk.

Welkom op onze site
Langs deze weg geven we u graag een indruk van onze specialiteiten. Als voorproefje kunt u hier alvast de aanbiedingen van de week bekijken. Ook voorzien we u graag van een menusuggestie. Lekkere trek gekregen? Breng dan een bezoek aan onze Keurslagerij in winkelcentrum De Laverije in Rijen.

Gebr Rombouts Rijen B.V. Installatiebedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van CV en Combiketels zoals direct gestookte warmte-units. Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Ons vaste klantenbestand telt ongeveer 1400 klanten in de regio Midden Brabant die door 5 medewerkers bediend worden. Ongeveer 80% van ons klantenbestand bestaat uit particulieren. De overige 20% zijn klanten uit de utiliteitssector.

Klik op het Logo hiernaast om U aan te melden als sponsor van R.H.V.
U komt dan op de mailpagina terecht, hier vult U in bij "verstuur naar"
Public Relations.
Onze Sponsorcommissie neemt dan zo snel mogelijk contact met U op.

Een gezond gewicht vermindert de kans op:
• Hart- en vaatziekten
• Diabetes type2
• Hoge bloeddruk
• Verhoogd cholesterol
Het geeft u meer zelfvertrouwen en u krijgt meer energie!
Volgens de methode puur slank in 8 stappen!

Het bedrijf is in 1961 in Rijen gestart door Fer van Laerhoven die na zijn trouwen uit het stucadoorsbedrijf van vader Simon van Laerhoven (1e generatie stucadoor en opa van 3e generatie stucadoor Simon) uit Tilburg trok en zich zelfstandig vestigde in Gilze-Rijen.

Pennen Party World
Onder het motto laat uw feest of evenement onze zorg zijn, is Pennen Party World een begrip geworden met een zeer tevreden klantenkring van zowel bedrijven, particulieren, als overige instanties.
Wij leveren in geheel Nederland en Belgie !

ORZ Accountants en Belastingadviseurs,
Met vestigingen in Made, Rijen en Zundert, is op 1 januari 1999 ontstaan uit een fusie tussen twee zelfstandige kantoren.
Op de drie vestigingen tezamen werken momenteel ongeveer 55 mensen die door het managementteam worden aangestuurd.
Opdrachtgevers zijn kleine en middelgrote bedrijven uit alle sectoren van het Midden- en KleinBedrijf, de dienstverlenende en non-profit sector alsmede de agrarische- en boomkwekerijsector.

Maleisische DK-Schweizer de markt voor leren autobekleding
Zo’n 600 auto’s per maand kan de nieuwe vestiging van het Maleisische DK-Schweizer Nederland in één maand in exclusief leder hullen. Daartoe worden de nieuwe auto’s, nog voorzien van stoffen bekleding gestript en meteen door leder vervangen.

MaxGrip is het onderhoudsadviesbureau dat gespecialiseerd is in alle facetten van het werkproces van de maintenance en reliability engineer. "Wij zijn sterk in het vertalen van uw doelstellingen en de door u gehanteerde methodieken naar praktisch werkbare oplossingen. Het vertalen van de theorie van onderhoudsmethodieken naar de praktijk van alledag is onze kerncompetentie. Bij voorkeur hanteren wij een aanpak die is gebaseerd op het beheersen van uw risico’s. Echter, het allerbelangrijkste in onze aanpak is dat wij er op zijn gericht voor u geld te verdienen met goed onderhoud!"

Gardenmaster Rijen is een gezellig en zeer uitgebreid bedrijf met een ruime keus uit o.a. snijbloemen, kamerplanten, beplantingen, potten, sfeerartikelen etc. Alles benoemen is onmogelijk. Kom langs om te ervaren hoe uitgebreid wij zijn. Met ons gemotiveerd team zijn wij U uiteraard graag van dienst!

’t Rijens Vat is nog een echt bruin café met een warme bruine uitstraling zoals een echt bruin café hoort te zijn. Wij willen u graag verwennen zodat u kunt genieten van de gezellige, gemoedelijke sfeer die er in ons café heerst. Daar waar jong & oud geniet van een heerlijk drankje en een hapje. Maar ook de plaats waar u lekker uit u dak kunt gaan met lekkere feest en swing muziek! Voor de liefhebbers is er in ’t café ook een pooltafel, dart-bord, biljarttafel waar je onder ’t genot van een drankje lekker je spelletjes kunt spelen. ’t Rijens Vat is ook de plaats waar u terecht kunt voor feesten en partijen. Wij maken van elke happening een waar feest. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor vergaderingen, presentaties, koffietafel...

Dakvisie Nederland BV is een dakdekkersbedrijf gericht zowel op de renovatie als nieuwbouw. Wij zijn specialist op gebied van bitumineuze, kunststof dakbedekkingen en lood en zinkwerken, voor bedrijven en particulieren. We maken grote daken, maar ook voor de particulieren markt maken we veel garages, aanbouwen, dakkapellen enz.

Kin Pompentechniek B.V. is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Meer dan 20 jaar is Kin Pompentechniek B.V. leverancier in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken. Belangrijke markten waar Kin Pompentechniek B.V. haar pompen verkoopt, zijn de industrie, tuinbouw, scheepvaart en OEM.

Een compleet en voordelig doe-het-zelf assortiment met persoonlijk advies van onze vakmensen op de winkelvloer.
Dat is wat u kunt verwachten van de Formido deco bouwmarkt bij u in de buurt.
Voor een verbouwing in of rondom uw huis hoeft u dan ook niet ver te reizen. Of het nu gaat om een simpel schroefje, laminaat voor uw woonkamer of een compleet nieuwe inrichting voor uw tuin. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist die u verrast met inspirerende deco artikelen, sterke voordeelacties en producten van hoge kwaliteit.

Voor ieder wat wils.
Een grote of kleine tuin, vijver of oprit? Bij Stip Top Tuinen bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op dit gebied. Ieder project wordt met passie, toewijding en vakmanschap aangepakt. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

   |    © copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |