Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


R.H.V.'s Tripple B evenement

Hey R.H.V.'ers,

Hopelijk heeft iedereen genoten van zijn welverdiende zomervakantie!
Het nieuwe handbal-seizoen gaat al weer bijna van start en dat leek ons een goede reden om een gezellig avondje RHV te organiseren.

Op zaterdag 17 augustus vindt weer het jaarlijkse Triple-B event plaats! (als het goed is stond deze datum al in jullie agenda!

Het idee is om alle inschrijvingen te 'husselen' en daaruit teams samen te stellen. Met deze teams gaan we dan een beachhandbal-toernooi spelen. Dit alles natuurlijk onder het genot van de grootste zomerhits en een verfrissend drankje.

Na het beachhandbal-toernooi kunnen we nog gezellig wat vakantieverhalen uitwisselen tijdens de beachparty (Met verrassings-DJ!!!) en natuurlijk gaat de BBQ weer aan om de honger te stillen.

Uiteraard hebben we de prijs van de drankjes voor deze avond aangepast naar € 1,25 omdat jullie vakantie(s) natuurlijk al genoeg heeft/hebben gekost

Bespreek dit snel met je handbal-vrienden en/of teamgenoten via whatsapp, facebook, in de kroeg, etc... en schrijf je snel in!

Je kunt je tot woensdag 14 augustus opgeven.

Zie de onderstaande foto voor meer info.

Tot snel!

Groetjes,

De Triple-B commissie


Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |