Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Jeugdbingo R.H.V.


Vrijdag 22 oktober om 19:00 uur was het weer zover de bingoavond voor de D en C jeugd van RHV.
Het was in het begin even zoeken waar de prijzen moesten worden geplaatst en waar iedereen ging zitten, maar uiteindelijk had iedereen zijn plekje gevonden in de nieuwe kantine en konden we van start. Nadat de bingokaarten waren uitgedeeld en de eerste draaien aan het bingoapparaat waren gegeven zat iedereen met een pen in de aanslag om alle cijfers aan te kunnen kruisen. De eerste bingo werd behaald door Max, die meteen een vinger skateboard in de wacht sleepte. Hierna gingen de vele prijzen van de tafel af, zoals een mp3 speler, diverse leesboeken, spaarpot, kapstokje, kaarsjes en nog vele andere prijzen.
Naast de gewone bingorondes werden er als afwisseling ook sta-rondes gehouden, waar de prijzen sneller van tafel vlogen.
In de pauze kon iedereen even op adem komen met iets te drinken en een zakje chips. Na de pauze gingen we weer verder met nog een paar bingorondes en sta-rondes om uiteindelijk iedereen met een prijsje naar huis te laten gaan.
Rond de klok van 21:30 uur was het afgelopen en kon iedereen weer naar huis met zijn gewonnen prijzen.

We hopen iedereen weer te zien bij de volgende activiteit.


Klik hier voor meer foto's.

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |