Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Jeugdweekend R.H.V.

Handballers uit Gerolstein komen een weekendje op bezoek bij RHV
Afgelopen Pinksterweekend was het dan eindelijk zover.

Onze Duitse handbalvrienden uit Gerolstein kwamen op bezoek bij RHV.


Op zaterdag 18 mei in de ochtend arriveerde onze gasten. Na een korte kennismaking worden de slaapzalen bij Scouting Rijen ingericht, waarna bij de accommodatie van RHV onze oosterburen officieel welkom worden geheten.
Onze voorzitter wordt hierbij verrast met een tal van heerlijke Eifel-producten. Een aantal begeleiders van de Duitse jeugdteams is in 1985 als speler ook al eens in Rijen geweest. Zij zijn positief verrast omdat in dat jaar onze houten clubhuis dan net één jaar bestaat. Onze accommodatie in 2013 met twee verharde velden én een beachhandbal-veld steekt dan behoorlijk af. Niettemin omdat ze in Duitsland geen veld- en beachhandbal kennen en daar alleen zaalhandbal spelen.


Na de lunch is het tijd om de stad Rijen te verkennen. Een stad ja, want volgens onze Duitse gasten is een plaats met meer dan 2000 inwoners een stad.

's avonds is er een beachhandbal-clinic georganiseerd voor de eerste kennismaking met 'zand- en strandhandbal'. Later deze avond wordt er nog volop gefeest in het clubhuis.
 

Na een heerlijk ontbijt staat de zondag in het teken van (afwisselend) veld- en beachhandbal in toernooi-vorm.

Een echte Nederland-Duitsland mag natuurlijk dit weekend niet ontbreken, maar ook worden er gemengde teams samengesteld. De dag wordt afgesloten met een gezellige en heerlijke BBQ en uiteraard wordt er nog veel nagepraat.
 

Op maandag ochtend, na het ontbijt vertrekken de Gerolsteiner's weer naar huis, met het voornemen om ook daar een beachhandbal veld aan te leggen.
Als ze weer goed thuis zijn aangekomen, krijgen we nog een super enthousiaste e-mail met daarin hun grote dank voor een top weekend.
We kijken terug op een erg gezellig en geslaagd weekend!

Bestuur RHV

Beachclinic met Gerolstein 18-05-2013
 
Disco met Gerolstein 18-05-2013
 
Beach- en veldtoernooi
RHV-SV Gerolstein 18-05-2013
Beachfilm RHV en Gerolstein 19-05-2013

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    © copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |