Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Kerstactiviteit R.H.V.

Op zaterdagavond 22 december 2007 was het dan zover, de kerstactiviteit voor de A en B jeugd.

Zo rond de klok van 19.00 uur was iedereen aanwezig en konden we beginnen met gourmetten. Nadat iedereen zijn buik goed vol had gegeten hebben we met z'n alle opgeruimd om ons vervolgens klaar te gaan maken voor het spel.
Voor dit spel had iedereen één of twee kleine cadeautjes gekocht van samen ongeveer € 2,50. De grote vraag was met welke cadeautje en met hoeveel cadeautjes ging iedereen naar huis. Om beurten kreeg iemand een opdracht die vervolgens uitgevoerd moest worden. Hierdoor kon het voorkomen dat iemand alle cadeautjes kreeg, of dat iemand opeens weer helemaal niets had. Gelukkig veranderde de situatie met de cadeautjes steeds bij iedere opdracht. Uiteindelijk is iedereen toch met minimaal één cadeautje en sommige twee tevreden naar huis gegaan.

Jammer was dat er op het laatste moment nog een aantal afmeldingen waren, waarvan we hopen dat ze er volgend jaar wel bij zullen zijn.

Ondanks dat hebben we het allemaal weer erg gezellig gehad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Groetjes de AC

 

P.s. Er zijn jammer genoegd van deze activiteit geen foto’s. Volgende keer beter.

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    © copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |