Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Paasactiviteit 2012

Op maandag 9 april 2de paasdag was weer het jaarlijkse Paas activiteit bij RHV.
De jongste jeugdleden waren uitgenodigd om paaseieren te komen zoeken. Maar liefst 41 mini’s en D-jeugd spelertjes hadden samen met hun broertje en/of zusjes zich opgegeven.
Dit jaar stond er een speurtocht op het programma. De speurtocht was een rondje om het sportpark. Tijdens de route waren diverse vragen aan de bomen gehangen. De vragen gingen natuurlijk over Pasen. Ook lag er wat lekkers in het bos een zakje met paaseitjes. Om de 5 a 10 min ging een groepje van ongeveer 8 kinderen met hun fanatieke ouders de speurtocht wandelen. De vooruitzichten waren bar en boos, maar de organisatie gokte er op om de speurtocht door te laten gaan, gelukkig bleef het de gehele ochtend droog.
Diegene die moesten wachten om de speurtocht te wandelen, kregen allemaal een wit gekookt ei, die ze mochten versieren. De kinderen waren vol enthousiasme en creativiteit aan de gang gegaan, met stiften en stickers werden de eieren versierd.
Nadat iedereen de speurtocht hadden gelopen en de stiften en kleurpotloden hun werk hadden gedaan was het tijd om de paaseieren te gaan zoeken binnen het RHV terrein. De Paashaas had goed zijn best gedaan, hij had namelijk maar liefst meer dan 90 eitjes verstopt. Na het start sein rende iedereen naar buiten om de eieren te gaan zoeken.
Onder het genot van een kop koffie, thee of wat fris keken de ouders hun kroost toe. Sommige ouders waren ook mee gaan zoeken.
Helaas waren niet alle paaseieren gevonden, maar toch was het tijd om iedereen 2 paaseitjes en een paashaas uit te delen. Als het leuk is gaat de tijd snel, zo vloog ook deze ochtend om en was het alweer tijd om te gaan.

Wij hopen jullie allemaal snel te zien bij de volgende activiteit. Groetjes de AC

P.s Wij willen graag Jose bedanken die voor ons 2 uurtjes de moeite nam om de bar te draaien.


Foto's komen zo spoedig mogelijk.


Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |