Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Spooktocht 2009 bij R.H.V.


Wekenlang werden we op de training al overhoord of de speurtocht wel écht een speurtocht zou worden, de heren en dames van de B-jeugd wisten het namelijk al lang. De jeugdcommissie was terug met een heuse spooktocht!!

Rond zeven uur druppelde de eerste kinderen binnen, zoals het goede leiding betaamt hebben we meteen de zaklampen in beslag genomen. Niets leuks aan als je die spoken al van veraf ziet zitten met je supergrote zaklamp. We moesten eerst een tijdje wachten, maar daarna was het zover: we konden het busje in en we werden bij de Boodschap afgezet. Daar kregen ze nog een heel mooie route met vragen (wel gek dat er maar een vraag op stond, niet?) en ze konden op pad. De vermoedens bleken te kloppen toen de route leidde naar het bos.

Al snel werden we verrast door een man met een "hond" aan de lijn. Daarna werden we nog achtervolgd door een paar enge mannen, vielen er plotseling blikken uit de boom, werd er een vuilniszak begraven, hoorde we stadiontoeters, liepen we ineens langs een vers gegraven graf en we zijn zelfs nog een dode man tegengekomen - al konden de jongens het niet laten even boven hem te gaan hangen en zijn lachspieren aardig op de proef te stellen. Iedereen is weer veilig bij 't Trefpunt aangekomen, een paar met trillende handjes en een traan maar de meeste gelukkig met een lach.

Na een kom tomatensoep of een kop warme chocomel en een lekker zakje chips is iedereen weer naar huis gegaan - wij hebben al zin in onze volgende activiteit, hopelijk de rest ook nog?

Klik hier voor de foto's.

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    © copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |