Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Family & Friends

 
 


Op de mooiste datum van het jaar (10-11-12) werd de eerste Family and Friends-avond georganiseerd bij RHV. Al snel liep de kantine vol met gezellige mensen in het rood en in het zwart. Ondertussen speelde Wim zijn favoriete plaatjes als echte DJ! Toen iedereen zijn of haar drankje had, kondigde Kiki, in roze glitterjasje, het eerste spel aan! De mannen en de vrouwen werden in de zaal gesplitst, waarbij de mannen natuurlijk aan de kant van de bar stonden.

In de zaal werden antwoordvellen uitgedeeld, vijf bij de vrouwen en vijf bij de mannen. Sarike stelde toen 15 vragen over allerlei onderwerpen, zoals de filosoof op het duizend gulden briefje (Spinoza), het aantal beschuiten in een beschuitrol (13) en de hoeveelheid bier die de Nederlander gemiddeld per jaar per persoon drinkt (75 liter, al dachten sommige RHV'rs 2000 liter!). Na het stellen van de vijftien vragen werden de scoreformulieren opgehaald en tijdens Wims disco werden de antwoorden nagekeken. Op dat moment was duidelijk dat de meisjes voor stonden (68 tegen 48 punten).

Toen iedereen weer was voorzien van een hapje en een drankje en Wim zijn plaatjes weer had gedraaid, begon het tweede spel. Twee keer vier enthousiaste dames en twee keer vier enthousiaste heren hebben dit spel gespeeld. Met acht letters geplakt op borst en rug moesten binnen een minuut zoveel mogelijk woorden worden gevormd. Het derde spel volgde snel, namelijk tekenen. Deze ronde was speciaal voor de familiebanden, want bij de meisjes traden Ans en Ilja Geerts naar voren en bij de jongens kwamen Marijn en Joris Laming naar voren. Beiden wisten succesvol zes dingen te tekenen, zoals een hotdog, popcorn, slee en een waxinelichtje.

Na de prijsuitreiking (de meisjes wonnen met twintig punten verschil en kregen een vrijkaartje voor de eerstvolgende wedstrijd van de Veteranen) kwam Rolf van Dongen in een pak dat bijna net zo glitterde als de jasjes van de quizmasters. Hij zong de hele zaal plat met een aantal klassiekers. Menig heer en dame waagden een walsje op de dansvloer. Onder luid applaus vertrok de zanger van het podium. De RHV'rs in de zaal deden toen een poging om aan de 2000 liter bier per persoon per jaar te komen om rond twee uur het licht uit te doen.


Klik hier voor meer foto's.

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |