Sitesponsors:
Apycom jQuery Menus


Verslag Gerolstein

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Jugendhandball-Vier-Länder-Treffen in Gerolstein. Het was in één woord: GEWELDIG!

Met een groep van 36 personen zijn we afgereisd naar Duitsland.
Zowel de heenreis als de terugreis, met de bus van KMT Tours (met oud RHV-lid Pim als chauffeur), verliepen vlekkeloos. Alleen in Gerolstein was het even zoeken naar de overnachtingsruimte. De overnachtingsruimte was een prima accommodatie voor onze groep.

Na het "inrichten" van de slaapzaal hebben we het stadje bezocht. Wellicht was het stadje minder spectaculair dan menigeen mogelijk verwacht had. Ook het winkelaanbod (geen H&M, Zara, Sting, Vera Moda enz.) viel tegen.

Om elkaar al wat beter te leren kennen, zijn er op vrijdag, met gemixte teams, enkele oefenwedstrijdjes gespeeld. Op vrijdagavond is door velen meegedaan aan het zakdoekspel. Tijdens één van die wedstrijdjes kreeg Ilvy helaas een bal verkeerd op haar hand. Op zaterdagochtend bleek haar pink gebroken te zijn, waardoor ze nu zo'n zes weken in het gips zit. Ilvy, van harte beterschap!

De officiële ontvangst op vrijdagavond was zeer uitgebreid, vooral door de vertalingen vanuit het Duits in het Pools, Frans en Nederlands. Maar na alle plichtplegingen en de muziek van de Stadtsoldaten kon het allemaal officieel van start.

Op zaterdag was het Jugendhandball-Vier-Länder-Treffen. Dit was zeer leuk. We hebben leuk en goed handbal gezien en natuurlijk gespeeld. Gezelligheid en fair play straalde er van af, maar ook het eergevoel om niet te willen verliezen.

Het ontbijt, het middageten, het gebak (Kuchen und Torte), de Grillbarbecue en het Festbanket waren prima verzorgd, er was meer dan genoeg. Maar het belangrijkste: het was allemaal ook nog eens heel lekker. Maar ja, smaken verschillen waardoor een aantal fijnproevers toch ook maar een culinair uitstapje naar de McDonalds hebben gemaakt. Tijdens het Festbanket waren er ook nog enkele plichtplegingen. Hierdoor nam het hongergevoel enorm toe. Een run, na een eerdere valse start, op het buffet bleef dan ook niet uit. De avond werd afgesloten met een disco.

De foto's die zijn gemaakt hebben jullie vast en zeker al via Facebook voorbij zien komen. Als het goed is, dan krijgen we uit Gerolstein ook nog foto's toegestuurd. Zodra deze binnen zijn, dan worden ook deze met jullie gedeeld.

De sfeer was deze dagen goed. We hebben onderling, maar zeker ook met de spelers/begeleiders van de andere verenigingen, een gezellig weekend beleefd. Dit is een weekend waar we het nog lang over zullen hebben. Hartelijk dank allemaal voor het geweldige weekend dat we er samen van hebben gemaakt.

Met vriendelijke sportgroeten,
Chris Vermeeren.

Voor meer foto's kijk op onze Facebookpagina..

Schrijf ook eens iets in het gastenboek.   |    © copyright 2017 Rijense Handbal Vereniging - Alle rechten voorbehouden.   |    Voor Webdesign klik hier   |    contact R.H.V.   |