De 9 jarige Mex van de E-jeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en OHC (eindstand 27-7).

Mex vertelt: “Ik had heel veel zin om vandaag een pupil van de week te zijn; ik had er de hele week al naar uitgekeken. Dus ik vond het wel wat spannend om er vandaag bij te zijn, maar het ging wel goed. Het warmlopen was wel vermoeiend en sommige dames waren wel aan de late kant. En toen kwam 1 van de leukste dingen; gooien op het doel. Dat doe ik zelf ook graag, daarom sta ik ook het liefste op de middenopbouw… dan krijg je vaak de bal en kun je dus ook lekker veel op het doel gooien. Scoren vind ik heel leuk en omdat ik snel met de bal kan dribbelen, loop ik vaak de tegenstander eruit en kan ik scoren. Dat deed ik dan vandaag ook bij de keepster van de tegenstander; scoren!!
Om de wedstrijd vanaf de bank te bekijken was super leuk; de dames hebben vandaag als een team gewonnen. Iedereen deed het super goed, maar ik vond Natalie het beste. Dit omdat ze in de verdediging sterk was en niemand er langs liet gaan. Als de dames zo doorspelen, dan gaan ze goed eindigen deze competitie; BLIJF WINNEN!”