De 9 jarige Mirac van de E-jeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en Apollo (eindstand 24-14).

Mirac vertelt: “Ik vond het wel spannend om pupil van de week te zijn op weg naar de sporthal, maar toen het eenmaal begon was de spanning weg. Ik moest veel doen tijdens de warming-up en het was ook vermoeiend, maar ik vond het wel leuk! Daarna het warmgooien van de keepster; dat vind ik 1 van de leukste dingen van vandaag, want ik gooi graag op het doel! Zo tof, dat ik gewoon mee mocht doen… vervolgens ook nog eens scoren bij de keepster van de tegenstanders. Zelf speel ik in de E1 en sta ik het liefste op de middenopbouw. Een fijne plek, want dan kan je beter schieten omdat je precies voor het doel staat. Maar ik verdedig ook graag, dit kan ik ook goed. Ik volg namelijk altijd de persoon met de bal. Vandaag heb ik vanaf de bank naar de dames gekeken, wat een spannende en leuke wedstrijd was. Ik vond Natalie het beste en ik wil graag tegen de dames zeggen, dat ze de volgende keer wel wat beter moeten verdedigen!”