Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, voetballen, volleyballen, American football spelen en tekst  Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, mensen die volleyballen, mensen die voetbal spelen en de tekst 'M PUPIL VAN VANDE DE WEEK RHV rijense Handbal ver vereniging nijenssrandbalvereniging reni © ©EefBal2024 Eef Bal 2024'                  Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, volleyballen en de tekst 'hummei PAlV .브0포리 u ูล RHV rijense Jensehandbalverenigins handbal ereni verenig vereniging ing ©EefBal2024 2024 © Eef Bal'

De 8 jarige Viënna Gillis van de gemengde Fjeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en DESK (eindstand 18-23).

Viënna vertelt: “Ik vond het heel spannend om bij de dames pupil van de week te zijn; ik was echt zenuwachtig. Toch keek ik er al de hele week naar uit en had ik er enorm veel zin in. Want ik had eigenlijk al een keertje eerder pupil mogen zijn, echter ging de wedstrijd toen niet door… daar baalde ik wel van! Vandaag mocht ik dan eindelijk. In eerste instantie moest ik veel lopen tijdens de warming-up; ik vond het wel leuk om alle oefeningen te doen. Daarna het warmschieten van de keepster… daarbij schiet ik graag hoog, want dan scoor ik veel. Ik mocht als eerste de middenuit van de wedstrijd nemen en gooien op het doel van de tegenstander. Dat vond ik wel het allerleukste van de hele wedstrijd! Zelf sta ik het liefste op de cirkel, want dan scoor ik veel. Het komt misschien ook wel, omdat ik heel hard kan gooien! Ik ben vervolgens de wedstrijd gaan kijken vanaf de bank, tussen de dames in. Dit was wel spannend; om erbij te zitten, maar ook de wedstrijd zelf. Zelfs de rust vond ik nog spannend! Ik vond iedereen goed spelen en ik wel iedereen nog succes wensen!”

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en de tekst 'EVENTECH RHV 5 nd PUPIL VANDE DE WFEK humnef RHV vereniging ۱٧ iging nej © Eef Bal EefBal2024 2024'  Kan een afbeelding zijn van ‎1 persoon, volleyballen, American football spelen, tennissen, voetballen en ‎de tekst '‎ددد 呢 DE EK rijense andbal renig vereniging nijensecandalvereniging 9 ©EefBal2024 ©Eef Bal 2024‎'‎‎ Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die volleyballen en tekst