De 9 jarige Isabelle van de gemengde Fjeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en Internos3 (eindstand 16-17),

Isabelle vertelt: “Ik had enorm veel zin om er vandaag bij te zijn… ik was niet zenuwachtig, ik had er gewoon zin in! We zijn begonnen met de warming-up; hier moest ik veel doen en het was behoorlijk vermoeiend. Daarna gingen we de keepsters warmgooien, wat wel lastig was. Je moet precies gooien waar de keepster zegt en dat is lastig. Wel leuk en ik had gescoord! Ik ging met de dames, de tegenstanders en de scheidsrechter begroeten en daarna mocht ik proberen te scoren bij de keepster van de tegenstander. Na het gooien, ben ik snel op de bank gaan zitten om de wedstrijd te kijken. Dat ging wel allemaal hard en snel! Echt leuk om te zien. Demi vond ik vandaag de beste speelster; zij stond super goed te keepen. Ik zou zelf niet mee willen doen met de wedstrijd, al kan ik zelf wel goed overgooien en ik kan ook ver gooien. Daarom sta ik zelf meestal op de midden opbouw of in het doel, want keepen vindt ook super leuk om te doen. Ik wil jullie meegeven om minder vaak op de paal of de lat te gooien, want dan hadden jullie gewonnen. Het was heel erg leuk om er bij te zijn; ik zou vandaag een dikke tien geven!”.