De 10 jarige Gijs van de jongens E-jeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en Witte Ster/Tachos (eindstand 22-26).

Gijs vertelt: “Ik mocht vandaag pupil van de week zijn en ik had er heel erg zin in. Aan het begin was ik wel wat zenuwachtig, maar toen ik begon was het super leuk. Het leukste van het pupil van de week zijn, vond ik het inschieten van de keepster van de dames. Daarvoor moest ik warmlopen, dat was ook wel leuk maar ook vermoeiend. Ik vond het
vandaag leuk om de wedstrijd te zien, maar ook heftig want er vielen veel spelers. Ook werden er 2 gele kaarten uitgedeeld, wat bij ons nauwelijks voorkomt. Zelf speel ik in de E1 en ik sta in mijn eigen team het liefste op de rechter opbouw. Ik ben linkshandig, dus vanaf die plek kan ik veel scoren. Daarnaast gaat het verdedigen met goed af, want ik sta altijd stevig op mijn benen. Hierdoor is het voor de tegenstander lastiger om er door de dekking te komen. Ook ben ik snel! Ik vond Julie vandaag de beste speelster, omdat zij goed doorzette nadat ze was gevallen. Jammer dat de dames verloren hebben, maar als ze de volgende keer de gaten sneller dicht maken in de verdediging dan komt het zeker goed!”.