De 8 jarige Tess van de gemengde Fjeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en Elshout (eindstand 17-21).

Tess vertelt: “Ik vond het wel spannend om vandaag pupil van de week te zijn, maar ik vond het wel heel erg leuk. Ik was mooi op tijd aanwezig, maar de dames lieten nog even op zich wachten. Eerst een balletje op het doel gooien in de rust van de wedstrijd voor ons. Daarna tegelijk met de tegenstander de warming-up lopen achter de tribunes… dat was wel vermoeiend! Zodra de wedstrijd voor ons afgelopen was, zijn we de keepster gaan warmgooien. Dit vind ik heel erg leuk, want ik gooi graag een bal op het goal. Ik mocht ook vanuit de hoek schieten, daar sta ik zelf ook graag en het maakt me dan niet uit aan welke kant ik sta. Ik vind zelf dat ik het beste ben in de aanval, want dan kan je scoren. Dat mocht ik ook nog gaan proberen bij de keepster van de tegenstander en dat is gelukt… ik heb gescoord! Vervolgens de rest van de wedstrijd vanaf de bank kijken, samen met de dames. Ik vond Demi vandaag de beste van het veld, want ze heeft echt heel veel ballen gehouden. Een tip die ik nog mee wil geven aan de dames: meer inlopen.”