De 10 jarige Puk van de meisjes E-jeugd was pupil van de week bij de handbalwedstrijd tussen de dames van RHV en Aristos (eindstand 20-10).

Puk vertelt: “Ik mocht vandaag pupil van de week zijn en naast dat ik het heel leuk vond, was ik wel zenuwachtig van tevoren. Ik had er wel al heel de week zin in, om vandaag aan te sluiten. Ik mocht eerst meedoen met de warming-up, waarvan ik het knieheffen het leukste vond. Daarna het warmgooien van de keepster; lekker in alle hoeken gooien, dat is altijd leuk om te doen. Vervolgens een break-out gooien en scoren bij de keepster van de tegenstander… wat ook nog gelukt is! Zelf verdedig ik graag, want ik hou mijn handen goed omhoog en in de aanval sta ik het liefste op de cirkel. Ik vond dat vandaag iedereen goed speelde en ik had dan ook geen tips voor de dames”.